Aanbod natuureducatieve activiteiten

Natuurpunt Kortrijk beschikt over een gemotiveerde en gevarieerde groep van vrijwillige gediplomeerde natuurgidsen. Lees meer over ons aanbod voor scholen en voor bedrijven, verenigingen, families.

Natuurpunt Kortrijk specialiseert zich in maatwerk. Wij komen naar jou. Kies zelf de locatie waar je de natuurwandeling wil laten doorgaan (een bos, een park, een tuin, een wandelpad, enz.). Wij passen de inhoud van de wandeling aan aan de leeftijd, het seizoen, de doelgroep, de locatie en aan jullie wensen.

Mogelijke locaties: Stadsgroen Marionetten, Stadsgroen Kleiputten, Stadsgroen Venning, Preshoekbos, Bellegembos, Natuurtuin G. Desloovere, Rotersmeers in Bissegem, Leiekant - 't Schrijverke in Marke, Tinekesbos, een park, een schooltuin, een wijkwandeling, een stadswandeling, een landschapswandeling, enz.

 

Aanbod van Natuurpunt Kortrijk voor bedrijven, verenigingen, families

Contacteer ons voor een:

  • wandeling over vlinders, paddestoelen, kikkerdril, eetbare kruiden, vogelliedjes, enz. indien gewenst met een poetische toets of een stukje yoga. Ook een landschapswandeling behoort tot de mogelijkheden,
  • workshop,
  • teambuilding event zoals een werkdag in de natuur.

Voor meer info mail naar info @ natuurpuntkortrijk.be of bel naar 056/20 05 10 of 0485/95 87 60.

 

landschapswandelingBellegem15feb2015 35 kopie IMG 0106 220  landschapswandelingBellegem15feb2015 20 kopie

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.