Bouw mee aan de Leerse

augustus 2023

Met jullie steun bouwen we verder aan het natuurgebied De Leerse. Dit nieuwe natuurgebied in Rekkem, nabij de LAR en E17 is in volle ontwikkeling. De inrichting en het beheer ervan zal leiden tot een waardevol inheems stukje groen. Een paar weken geleden werden daar zelfs de eerste torenvalkjes geboren, dit voor een gebiedje dat "slechts" twee jaar oud is...

Natuurpunt Kortrijk diende een project in bij het Klimaatfonds van Leiedal. Ons project werd geselecteerd. Wanneer we erin slagen 1500 euro op te halen wordt het bedrag verdubbeld. Steun je ons met de aankoop van nestkasten, een bijenhotel en zoveel meer? Steunen kan je doen via deze website: https://acties.streekfonds.be of je kan storten op rekening BE 10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding: Project C1850100 –Natuurgebied De Leerse. Iedere bijdrage is welkom. Vanaf € 40 krijg je een fiscaal attest.

Related Articles

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.