Verkoopactie van bomen, struiken, fruitbomen en klimplanten

Maak het groener in Zuid-West-Vlaanderen

Hou je van een bijen- of vogelvriendelijke tuin, heb je een boontje voor klimplanten of wil je graag kunnen snoepen van je tuin? Dan is deze verkoopactie van streekeigen (fruit)bomen, struiken, kleinfruit en klimplanten zeker iets voor jou! Alle pakketten en soorten kan je aanplanten op een beperkte oppervlakte, je hoeft dus zeker geen grote tuin te hebben. Natuurpunt verkoopt deze pakketten aan een zeer voordelige prijs en de opbrengst van de actie gaat naar de aankoop van waardevolle natuurgebieden in jouw omgeving. Dubbele winst voor de natuur dus! Neem een kijkje op: www.maakhetgroener.be en bestel vandaag nog.

Ben je inwoner van Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Waregem, Wevelgem of Zwevegem? Dan ontvang je éénmalig een korting van 5 euro van je stad of gemeente. Mooi toch!

Related Articles

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.