Natuurcursus

Boeiende basiscursus voor elke natuurliefhebber

Zoek je echte natuurbeleving? Wil je basiskennis over de natuur opdoen? Dan is de natuurverkennerscursus: "Kijk op natuur" iets voor jou. Je wordt ondergedompeld in de natuur in je buurt. Lokale deskundige vrijwilligers verzorgen de tien lessen en excursies. Ze trekken daarbij zoveel mogelijk naar buiten. Je ontmoet er gelijkgezinden en gedreven mensen.

Wat mag je verwachten?
Een excursie rond landschap, een plantenexcursie, een vroegochtendwandeling met ontbijt, biotoop bos, biotoop water, zoogdieren, insectenexcursie, natuurbeheer, en meer. Start op zaterdagochtend 7 maart. De cursus eindigt rond 20 juni.
Afspraak telkens op zaterdag om 9u tenzij anders vermeld


Waar?
Startlocatie: NEC de Steenoven, Schaapsdreef 29, 8500 Kortrijk.PRIJS: 60 euro niet leden en 54 euro voor leden van Natuurpunt

Inschrijven doe je via mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het correcte bedrag naar het rek. nr. : BE 13 3850 5224 1839

Vlug inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt

Doel: weinig theorie wel veel natuurbeleving, dus veel buiten!

Related Articles

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.