uitnodiging jaarlijkse ledenbijeenkomst

Beste natuurliefhebber,

Op zondag 17 februari nodigen we je graag uit voor de jaarlijkse ontmoeting met onze leden. Dit jaar komen we samen in het OC De Vonke op het Lagaeplein in Heule (naast het sportcentrum en zwembad). 

Onze vergadering is een ideaal moment om kennis te maken met ons bestuur en met de
natuurgebieden die we in regio Kortrijk beheren. In 2019 zullen we samen met de stad Stadsgroen Ghellinck verder ontwikkelen. We werken ook verder aan de Heulebeekvallei en aan Rotersmeers in Bissegem. Een ander doel van ons dit jaar is nog meer vrijwilligers aantrekken. Misschien ben jij wel de nieuwe vrijwilliger die we zoeken?

Dit en andere plannen van ons willen we op 17 februari toelichten. Je verneemt er ook welke
activiteiten we zullen organiseren in 2019.

Net als de vorige jaren voorzien we voldoende tijd voor een babbel met andere leden, onze voorzitter en het bestuursteam.

Wij kijken er naar uit om je zondag te mogen begroeten.

 

Programma

14u30: wandeling

Je kan kiezen tussen een wandeling door de velden langs de Heulebeek of richting kasteelpark. Voor alle zekerheid voorzie je best stevig schoeisel of laarzen.

17u: ontmoeting, presentatie en receptie

Related Articles

over ons

Natuurpunt Kortrijk is een lokale afdeling van Natuurpunt vzw die werkzaam is in Kortrijk, natuurlijk inclusief alle deelgemeenten. Natuurpunt vzw is de vereniging voor natuur en landschap in Vlaanderen. Natuurpunt Kortrijk streeft naar een duurzamer Kortrijk in het algemeen en naar betere en meer natuur in het bijzonder. Natuurpunt Kortrijk maakt deel uit van de regionale vereniging Natuur.koepel.