De terreinverantwoordelijken van 't Schrijverke in Marke: Robin, Tom, David en Bert hebben ervoor gekozen om deel te nemen aan de zomeractiviteiten die in Marke doorgaan tijdens de maanden juli en augustus. Speciaal voor Natuurpunters, hun familie en vrienden is er op zondag 9 augustus een wandeldag.

Vertrekken gebeurt vanuit het park naast het OC in de Hellestraat 6 te Marke. Er is keuze uit drie wandeltochten, indien je dit wenst zijn het wandelzoektochten, van 3,3km, van 10 km en 15km. Je wandelt langs de groene grenzen van Marke, waar 't Schrijverke een van de toplocaties is. De korste wandeling (3,3km) is een wandeling voor families met kinderen in het Preshoekbos. Je krijgt onderweg heel wat info via een brochure die je bij de start meekrijgt. Je kan ook deelnemen aan een wedstrijd, je krijgt dan een reeks vragen mee en een antwoordenblad. Bij de terugkomst dien je jouw antwoorden in en zo maak je kans op een leuke prijs.

Starten met wandelen kan tussen 9u en 15u. Vanaf 11u is de cafetaria open, een drankje en een hapje worden u aangeboden. Picknicken in het OC-park of onderweg is mogelijk.

Bijdrage in de kosten is 2 euro (en kinderen onder 12 jaar wandelen gratis mee). De opbrengst van deze dag gaat naar de aankoop van een zitbank in 't Schrijverke.

logo wandeling gemarkeerd